top of page

Waarom vernieuwingsbanden van Bandag?

Aanzienlijk lagere totale bandenkosten per km
 

Betrouwbaarheid en prestaties

vergelijkbaar met nieuwe banden
 

Minder afval, grondstoffengebruik

en koolstofemissie
 

Snelle, flexibele en kwaliteitsvolle service

Deskundige service


Als betrouwbare Bandag-dealer staan we garant voor strikte kwaliteitsnormen, geavanceerde uitrusting, naleving van alle reglementaire vereisten en een ruim gamma topproducten die ontworpen zijn om uw banden maximaal te laten renderen. 

 

Wij kunnen u de snelheid, flexibiliteit en opties bieden die u nodig hebt om vooruit te gaan met uw bedrijf.

Mondiale speler

 

Als dochteronderneming van Bridgestone, 's werelds grootste bandenproducent, kan u er zeker van zijn dat Bandag achter u staat met kwaliteit waar u op kunt rekenen.

Wij helpen u een veilige, milieuvriendelijke, betrouwbare, concurrerende en gewoonweg betere onderneming op te bouwen.

ONZE PROFIELEN

Built for better.

Logo Bandag

Built for better.


LBB werkt exclusief samen met Bandag. Als 's werelds meest vertrouwde leverancier van hoogkwalitatieve vernieuwde banden en vernieuwingssystemen combineert Bandag meer dan 60 jaar ervaring in de sector met een compromisloze toewijding aan veiligheid en betrouwbaarheid.

Kwaliteitsproducten


Ons uitgebreide productassortiment biedt kilometers en prestaties vergelijkbaar met die van nieuwe premiumbanden tegen een fractie van de kosten, zodat uw totale bandenkosten per km verminderen. En aangezien de vernieuwingsbanden van Bandag tot minder grondstoffengebruik en een lagere koolstofemissie leiden, helpen ze uw ecologische voetafdruk te verkleinen.
 

Voordelen Bandag
bottom of page